Falusi apartman Pócsmegyer

Házirend

Azért, hogy a pihenés kellemes legyen mind  vendégeink, mind a környezetünkben élők számára.

1./Kérem, hogy az apartmanban ne  dohányozzanak!

2./Az udvarban ne focizzanak, vagy labdázzanak, mert tönkre teszik a növényzetet, ill. kárt okozhatnak a parkoló autókban. Erre a templom mögötti terület, vagy a fürdő tóval szembeni focipálya kiválóan alkalmas és nincs messze.

3./A gáztűzhelynél lévő palackot mindig zárják el, ha nem használják!

4./Amennyiben szeretnének bográcsozni, vagy grillezni, úgy jelezzék előre és kitesszük az eszközöket. Faszenet, tüzifát  kérésre - térítés ellenében -, tudunk biztosítani. (fát lehet szedni a Duna parton is.)  A tűz gondos eloltására mindig ügyeljenek!

5./Az apartmant tisztán kapják meg és tisztán is  kell visszaadni. Amennyiben nem tesznek rendet a távozás előtt, úgy 5000 Ft végtakarítási díjat kell fizetni.

6./ A szemetet szelektíven kell gyűjteni, a szelektív zsákon feltüntetett belevalók szerint. Az ásványvizes palackokat, egyéb csomagoló anyagot kérem,  a lehető legkisebb méretre összepréselni! Az üvegeket külön kell gyűjteni, mert arra van szelektív konténer kihelyezve a faluban.

7./ Este 10 után ne hangoskodjanak, mert a szomszédban lakókat zavarhatják.

8./ Mellékelem az orvosi rendelő nyitva tartását, valamint az ügyelet számát ha szükség lenne rá.

9./Mellékelem a község térképét, valamint a szigeten található kerékpáros útvonalakat. Kérem, hogy a térképet használat után hagyják az apartmanban.

10./Ebédet lehet hozatni, ( menü van)  ha előző nap  este 7-ig jelzik a   ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­06-70-775-1966  (Szaller konyha) telefonszámon. A többi étkezési lehetőséget a térképen jelöltem be, vagy szórólapot tettem ki.

11./Nagy melegben a házat lehetőleg éjjel, vagy kora reggel szellőztessék, mert így megtartja a jó,  hűvös tulajdonságát.

12./A lakóházunk területére ne jöjjenek be, mert a kutyánk védi a területet.

13./Külső vendéget lehet fogadni (korlátozott számban) akik nem tölthetik az éjszakát az apartmanban, de nap közben itt lehetnek. Ennek a díja: 1500Ft/fő/nap.

 

WIFI kód: Boci2002

Az apartman címe: 2017. Pócsmegyer, Kossuth út 6.

Tulajdonos: Bana Erzsébet   +36-70-539-8379

                  Somos Géza     +36-30-699-5313